THE FACT ABOUT CAZARE PASTE PREDEAL THAT NO ONE IS SUGGESTING

The Fact About cazare paste predeal That No One Is Suggesting

The Fact About cazare paste predeal That No One Is Suggesting

Blog Article

oferta paste 2023Gustarile calde de la micul dejun erau cam reci. Balconul este practic inutilizabil din cauza ca este foarte expus la zgomotul i privirile din strada principala.

Informatii utile despre cofetariile din Predeal care va pot asigura torturi pentru nunta sau botez, prajituri varied si produse de patiserie

Un outstanding hotel, cu o adevarata istorie in spate. Un punct de referina al Predealului in ceea ce privete ospitalitatea i bunul gust. Nu trebuie ratata ocazia de a sta la Carmen!

It is possible to email the location owner to allow them to know you had been blocked. You should consist of That which you were being carrying out when this web site came up as well as Cloudflare Ray ID discovered at the bottom of the web page.

Un hotel curat cu o camera foarte mare si frumoasa(am avut camera dubla superioara cu balcon) si cu un mic dejun foarte bun.

am stat in dubla de 4 stele si vreau sa zic ca camera este f mare nici in turcia nu am stat in asa camera mare,patul imens am dormit 3 persoane lejer(2 adulti si un copil) un mic balcon ,piscina interioara cu apa care are 29 de grade,un jacuzzi cu apa 35 de grade sauna, Health and fitness si proceduri spa dar cu preturi cam piperate.mancarea la restaurantul hotelului buna preturi pt toate buzunarele.au si o sala de bowling f buna

Be the primary to understand and let's deliver you an electronic mail when Cofetaria Irilena posts news and promotions. Your e mail address won't be used for almost every other purpose, and hotel ursuletul predeal you'll unsubscribe at any time. Subscribe

O camera mare si confortabila, baia mare, personalul foarte amabil si prompt in cazul rezolvarii unei situatii, doamnele de la receptie si de la restaurat foarte dragute spa ul foarte curat iar apa din piscina curata si incalzita...

You might be employing a browser that won't supported by Fb, so we've redirected you to a simpler version to give you the greatest knowledge.

Le-am cautat parinilor un loc frumos pt concediu i pana la urma am gasit disponibilitate la Hotel Carmen . Din ce mi-au povestit ai mei hotelul este foarte curat , lenjerie imaculata , prosoapele la fel .

Localizat in inima statiunii Predeal, un vacation resort de munte si schi, Hotel CARMEN este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente personal. Atat camerele cat si apartamentele pun la dispozitia oaspetilor restaurante predeal un confort unic prin designul care imbina elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde treatment creaza o atmosfera intima, placuta, prin mobilierul ultramodern si materialele wonderful folosite cat pensiune predeal cu piscina si prin serviciile de calitate pe care le punem la dispozitia oaspetilor nostri.

micul dejun este variat i bogat, personalul este amabil, piscina este generoasa, condiiile de cazare sunt bune

Puteţi găsi mai multe restaurante şi magazine la câţiva paşi. Pârtiile de hotel piscina predeal schi Clăbucet şi Poliştoaca sunt la one km de acest hotel. Castelul Peleş este la 20 km de hotelul cazare predeal cu piscina Carmen, iar Castelul Bran se află la 33 km. Aeroportul Internaţional Henri Coandă este la 129 km de proprietate.

It seems like you have been misusing this aspect by going far too fast. You’ve been briefly blocked from applying it.

Report this page